Tuliko mieleesi jotain kysyttävää?

Tälle sivulle olemme koonneet yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Mikäli et löydä vastausta täältä, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme!

Korvien rei’itys

Tehdäänkö teillä korvareikiä?

Kyllä tehdään, mutta vain korvalehteen. Yleisesti ottaen pystyt tulemaan myymäläämme ottamaan korvareiät aukiolojemme puitteissa ilman ajanvarausta, sillä kaikki työntekijämme tekevät korvareikiä. Poikkeuksena kuitenkin joulukuu, jolloin emme tee korvareikiä ruuhkan välttämiseksi.

Lisää korvareikien laiton ehdoista löydät Palvelut-sivultamme.

Paljonko teillä maksaa korvareikien laitto?

25€, joka sisältää laiton ja valitsemasi hoitokorvakorut. Jokainen korvakorupaketti sisältää kaksi korvakorua. Jos haaveissa on vain yhden reiän ottaminen, voit ottaa kaverisi mukaan, jolloin voitte puolittaa kustannukset ja tällöin molemmat saa yhdet reiät korviin. Muutoin hinta on aina 25€.

Mitä materiaalia hoitokorvakorut ovat?

Allergiaystävällistä kirurgin terästä, joka yleensä materiaalina sopii kaikille.

Kaiverrus

Paljonko teillä maksaa kaiverrus?

Peruskaiverrus maksaa 15€, joka tehdään konekaiverruksena siistin kaiverrusjäljen aikaansaamiseksi. Emme tee kaiverruksia käsin.

Laserkaiverrus maksaa 25€.

Huomioithan, että kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Voinko ostaa lahjan mukaan kaiverruksen valmiiksi?

Kyllä voit. Jos haluat verkkokauppatilaukseesi mukaan lahjakortin kaiverrukseen, kirjoita kaiverrus-kenttään esimerkiksi lahjakortti. Näin kaiverruksen hinta tulee tilaukseen mukaan ja voimme laittaa kaiverruslahjakortin tilaukseen mukaan. Huomioithan kuitenkin kaiverruslahjakorttia ostaessa, että lahjakortin voi käyttää vain myymälöissämme.

Kauanko kaiverruttamisessa kestää?

Yleensä varaamme kaiverrukselle aikaa 1-2 arkipäivää riippuen sen hetkisestä töiden määrästä.