-30%

Ukkometso riipus 50 cm

Ukkometso-korusarja on suunniteltu legendaarisen rokkikukon Pate Mustajärven menestyksekkään artistiuran sekä hänen 60-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi. Suunnittelija Eelis Aleksi käytti korujen innoituksena Mustajärven kirjoittamaa Ukkometso-kappaletta, joka on yksi artistin tunnetuimmista teoksista.

Suurempi Ukkometso-riipus on mitoiltaan 34x32mm ja ketju on 50cm pitkä.

Ukkometso-riipukset ovat hopeaa ja ne on rodinoitu tummumisen ehkäisemiseksi. Korut eivät sisällä nikkeliä, ja ne valmistaa kuopiolainen Saurum Osakeyhtiö. Korujen taakse on ikuistettu Pate Mustajärven nimikirjoitus, ja koska korut valmistetaan käsityönä, niiden pinnoissa voi esiintyä pieniä eroavaisuuksia.

Ei varastossa
Tuotekoodi
567810000
Tarjouksessa 129,50 € Normaali hinta 185,00 €
Lisätietoja
Tuotemerkki Ukkometso
Materiaali Hopea
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ukkometso riipus 50 cm

Palautus- ja vaihto

Vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Pyrimme lähettämään tuotteet jopa saman päivän aikana. Tilaustuotteissa toimitusaika ilmoitetaan erikseen.

Toimitus

Voit itse valita kassalla haluamasi toimitustavan.

Löydät meidät myös sosiaalisista kanavista.
Tykkää meistä Facebookissa ja seuraa meitä Instagramissa!
https://www.facebook.com/sunkoru/ https://www.instagram.com/sunkoru/
maksaminen

Maksaminen

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat checkout,.fi maksutavat. Eli voit maksaa kattavasti lukuisilla eri maksutavoilla. Lue lisää täältä
asiakaspalvelu

Myymälämme

Myymälämme sijaitsee kauppakeskus Zeppelinissä, joka löytyy kempeleen Ylikylän alueelta. Tule myös paikanpäälle ihastumaan tuotteisiimme.

Toimitustavat

Tarjoamme lukuisia eri toimitustapoja. Valitse tilausta tehdessäsi itsellesi mieluisin tapa vastaanottaa paketti. Helppoa ja vaivatonta!