Valona Halo mini korvakorut

29,50 

Valonan suosituimpia korvakoruja: suloinen Halo mini ihastuttaa monia

Elegantti vaaleaa koivua ja mustaa yhdistelevä Halo mini on Valonan korvakoruista suosituimpia – monestakin syystä. Nämä viehättävän minimalistiset korvakorut sopivat paitsi arkea ilostuttamaan myös yksinkertaisiksi juhlakoruiksi. Pienen ja siron muotokielen ohella niihin mahtuu myös kujeilevuutta: korut heiluvat veikeästi pään liikkeiden mukana. Lisäksi korvakorut ovat keveytensä ansiosta hyvin miellyttävät kantaa eivätkä rasita korvalehtiä lainkaan.

Kahden pienen renkaan muodostava puuosa on kokonaan kotimaista sertifioitua koivuvaneria ja koukku puolestaan hopeaa. Mukana tulevat myös silikonitulpat. Musta rengas on värjätty turvallisesti Valonan omalla värjäystekniikalla, jonka ansiosta puun syyt erottuvat mustankin värin läpi kauniisti.

Halo-malliston renkaat edustavat Valonan palkittua zero waste -muotoilua; malleissa käytetyt erikokoiset renkaat leikataan sisäkkäisistä paloista niin, että hukkapalojen määrä jää mahdollisimman vähäiseksi.

Halo-korumallisto voitti Suomen kädentaitojen uutuustuotekilpailun vuonna 2016 ja FORM#2018 -muotoilupalkinnon Frankfurtissa.

Malliston on suunnitellut muotoilija Elina Mäntylä.

Varasto loppu

Lisää toivelistaan
Lisää toivelistaan

Kuvaus

Materiaali Suomalainen koivuvaneri, koukut hopeaa
Mitat Pituus 2 cm, ilman koukkua
Leveys 1,5cm
Väri

Puu-Musta

Valmistettu Suomessa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...