Northern Viking Jewelry riipus ”Wolf Tree Of Life”

39,90 

Northern Viking Jewelry Wolf Tree Of Life kaulakoru johon voit valita haluamasi ketjun pituuden. Korun kuvio molemmin puolin korua.

Tree Of Life
On pitojen aika, ja metsästyshaukat saavat lepuuttaa siipiään. Salin pitkä pöytä nuokkuu herkkuja: villisikaa, hedelmiä, olutta ja parhainta viiniä. Koirat kyttäävät pöydän alla makupaluja. Soitto soi, ilveilijät tekevät temppujaan. Taisteluretki on ollut suotuisa, ja soturiyhteisön kuningas on mielissään. Hän kaivaa taskustaan isältään saaman korun, joka on kulkenut suvussa vuosia. Sitten hän ottaa kypärän päästään, hörppää aimo kumauksen oluestaan ja nousee pitääkseen puheen uskolliselle henkivartijalleen: “Ystävät, soturijoukkoni! Kuten tiedätte, olen paljosta velkaa henkivartijalleni! Tämä koru – kuningas nostaa korun ilmaan näyttääksen sen kaikille – tämä koru kertoo Yggdrasilista, jossa soturijumalamme Odin roikkui yhdeksän päivää ja yhdeksän yötä saadakseen haltuunsa riimujen viisauden. Minä annan sen lahjaksi hengestäni ystävälleni. Olkoon sinulla hallussasi parhaan riimuntekijän viisaus tässä maailmassa ja tulevassa paratiisissa Valhallassa, jossa käymme taistoon Odinin rinnalla!”

Riipus ja ketju toimitetaan uniikissa Northern Viking Jewelry juuttipussissa. Korun mukana toimitetaan pieni vihkonen jossa esitellään Northern Viking Jewlery®-koruja ja korujen tarinoita.

Lisää toivelistaan
Lisää toivelistaan

Kuvaus

Materiaali 316L Kirurginteräs
Riipuksen mitat Korkeus 3,3 cm
Leveys 3,3 cm
Paino 16 g
Riipuksen lenkistä mahtuu 0,4 cm paksuinen ketju
Ketjun pituus 45-70 cm, valitse haluamasi pituus
Brändi Northern Viking Jewelry

Lisätiedot

Koko

45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 70 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.