Northern Viking Jewelry ”Goat Head Thorin Vasara” riipus

39,90 

Northern Viking Jewelry-riipus ”Goat Head Thorin Vasara” on näyttävä ja viikinki henkinen koru, jonka ketjun pituuden voit valita 45-70 cm väliltä. Koru on valmistettu 316L kirurginteräksestä.

Thorin Vasara:

Sotalaiva odottaa. Soturikuningas miehineen istuu puoliympyrään kylän sokean tarinankertojan ympärille. Kuningas ottaa kaulaltaan Thorin riipuksen ja ojentaa sen tarinankertojalle. “Kerro meille Thorin, Odinin pojan kamppailusta, jotta mieheni saavat rohkaistusta.”, kuningas sanoo. Tarinankertoja tarttuu koruun ja sulkee silmänsä. “Minä näen kaiken uudelleen ja kerron niin kuin tapahtunut on.

Thor, Odinin poika, seilasi näitä meriä miestensä kanssa. Heidän laivansa saavutti avomeren, ja laineet kävivät suurten käräjäkivien korkuisina. Yhtäkkiä taivas tyyntyi ja samoin meri ja meren aallot. Meri oli kuin vasta puhelluttua lasia. Sitten kaikkialla kiehui, aurinko pimeni ja meren syvyyksistä nousi esiin Midgårdsormen, suuri käärme, joka kietoi valtaisan ruumiinsa laivan ympärille. Miehet tarttuivat pelottomina miekkoihinsa, mutta kaikkein pelottomin heistä oli Thor, joka tarttui vasaraansa Mjölneriin. Tarttuessaan aseeseensa Thor huusi voimasanoja, ja äkkiä taivas tummui ja kaikkialla salamoi, ja kaikki taivaan ja myrksyn voimat olivat hänen, Thorin vallassa. Suurella ukkosen voimalla Thor löi käärmeen ja teki sen nahkasta miehilleen panssarit. Thorin voima on tässä korussa. Kanna sitä ylväästi ja pelottomana.”

Riipus ja ketju toimitetaan uniikissa Northern Viking Jewelry-Juuttipussissa.

Lisää toivelistaan
Lisää toivelistaan

Kuvaus

Materiaali 316L Kirurginteräs
Riipuksen koko Korkeus 4,1 cm
Leveys 3 cm
Paino 14 g
Riipuksen lenkistä mahtuu 0,4 cm paksuinen ketju
Ketjun pituus 45-70 cm, valittavissa
Paksuus 0,3 mm
Brändi Northern Viking Jewelry

Lisätiedot

Koko

45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 70 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.