Northern Viking Jewelry Axehead Riipus

29,90 

Northern Viking Jewelry Axehead tyylikäs kirveen terä kaulakoru. joka on valmistettu teräksestä. Ketjun pituus valittavissa 45-70 cm välillä.


Thorin Vasara:

Sotalaiva odottaa. Soturikuningas miehineen istuu puoliympyrään kylän sokean tarinankertojan ympärille. Kuningas ottaa kaulaltaan Thorin riipuksen ja ojentaa sen tarinankertojalle. “Kerro meille Thorin, Odinin pojan kamppailusta, jotta mieheni saavat rohkaistusta.”, kuningas sanoo. Tarinankertoja tarttuu koruun ja sulkee silmänsä. “Minä näen kaiken uudelleen ja kerron niin kuin tapahtunut on.

Thor, Odinin poika, seilasi näitä meriä miestensä kanssa. Heidän laivansa saavutti avomeren, ja laineet kävivät suurten käräjäkivien korkuisina. Yhtäkkiä taivas tyyntyi ja samoin meri ja meren aallot. Meri oli kuin vasta puhelluttua lasia. Sitten kaikkialla kiehui, aurinko pimeni ja meren syvyyksistä nousi esiin Midgårdsormen, suuri käärme, joka kietoi valtaisan ruumiinsa laivan ympärille. Miehet tarttuivat pelottomina miekkoihinsa, mutta kaikkein pelottomin heistä oli Thor, joka tarttui vasaraansa Mjölneriin. Tarttuessaan aseeseensa Thor huusi voimasanoja, ja äkkiä taivas tummui ja kaikkialla salamoi, ja kaikki taivaan ja myrksyn voimat olivat hänen, Thorin vallassa. Suurella ukkosen voimalla Thor löi käärmeen ja teki sen nahkasta miehilleen panssarit. Thorin voima on tässä korussa. Kanna sitä ylväästi ja pelottomana.”

Northern Viking Jewelry-riipus tyylikkäällä Rolo Link-ketjulla. Riipus sekä ketju on valmistettu kestävästä 316L teräksestä.

Lisää toivelistaan
Lisää toivelistaan

Kuvaus

Materiaali 316L Kirurginteräs
Ketjun pituus valittavissa 45,50,55,60 ja 70 cm
Riipuksen korkeus 4 cm
Riipuksen leveys 2,9 cm
Paino 7g
Riipuksen lenkistä mahtuu 0,5 cm paksuinen ketju

Northern Viking Jewelry kirveen terä kaulakoru, joka on valmistettu teräksestä. Ketjun pituus valittavissa 45-70 cm välillä.

Lisätiedot

Koko

45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 70 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.