15%

Nikama Kolmio maljakko

196,00  166,60 

Nikama Design valmistaa korkealuokkaisia design tuotteita kotimaisesta jaloteräksestä. Tässä yksi taidonnäyte upea Kolmio kukkamaljakko. Kiiltävä peilipintainen teräs, joka ei jätä ketään sanattomaksi. Upea lahjaksi tai itselle. Maljakon korkeus 24 cm ja on nimensä mukaisesti kolmio.

Kolmio on ensimmäinen mystinen geometrinen kuvio. Muinaiset kansat käyttivät kolmiota koristeissa. Kolmea asiaa ja tasasivuista kolmiota on käytetty mm. kristinuskossa kuvaamaan yhden jumalallisen olemuksen tasa-vertaisuutta; Isä, Poika ja Pyhähenki. Se on symboli universumin kolmiyhteisyydestä; taivas, maa, ihminen tai isä, äiti, lapsi tai kuvaamaan perusarvoja; kuten koti, uskonto ja isänmaa.

Nikama kukkamaljakko kolmio, on rakennettu kolmesta yhdenvertaisesta palasesta. Palaset on liitetty toisiin käsin hitsaamalla ja pohja muodostuu tasakylkisestä hieman muotoilusta kolmiosta.

Kiteytä oman elämäsi arvot tähän upeaan käsintehtyyn maljakkoon. Maljakon käsin peili kiillotetuilta sivuilta valo taittuu kauniisti. Maljakko ikäänkuin elää ympäristönsä mukaan.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Lisää toivelistaan
Lisää toivelistaan

Kuvaus

Materiaali Peilikiillotettu jaloteräs
Mitat 11×24 cm
Paino 0,8 kg
Valmistaja Nikama Design

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.