Kalevala My Foolish Heart korvakorut

160,00 

Kalevala My Foolish Heart korvakorut hopeisena. Korvakoruissa on vahva viesti oikukkaasta sydämestä, joka ei aina kuuntele järjen ääntä.

Näissä Björn Weckstömin suunnittelemissa koruissa välittyy peilikirkkaan ja himmeän mattaisena hohtavan hopean vuoropuhelu, joka tuo mieleen puhtaan pakkaslumen ja talviauringossa välkehtivän jään.

Korutaiteilija ja kuvanveistäjä Björn Weckström on Suomen kansainvälisesti tunnetuin korumuotoilija. Weckströmin 1960-luvulla suunnittelemat veistokselliset korut merkitsivät vallankumousta tuolloin vielä kovin konservatiivisessa korumaailmassa ja tekivät hänestä maailmankuulun. Monet Björn Weckströmin muotoilemat hopeakorut ovat saaneet innoituksensa Pohjolan talven kylmästä kauneudesta. Koruihin on ikuistettu tuulen hangelle kinostamat alati muuttuvat veistokselliset muodot, peilikirkkaan ja himmeän mattaisena hohtavan hopean vuoropuhelu taas tuo mieleen puhtaan pakkaslumen ja talviauringossa välkehtivän jään. Tämän korun aiheena on sydän, joka korun nimen mukaisesti ei aina kuuntele järjen ääntä. Korvakorut eivät ole toistensa peilikuvat.

 

Varasto loppu

Lisää toivelistaan
Lisää toivelistaan

Kuvaus

Materiaali Hopea
Koko n.1 cm
Kiinnitys Tappikiinnitys
Suunnittelija Björn Weksctröm
Mallisto Art by Kalevala

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.