Havu – Lähde puiset korvakorut

32,00 

Aika näyttää hyvältä
Havunn puiset korvakorut kruunaavat asukokonaisuuden. Havu Lähde korvakoru on näyttävän näköinen. Näiden avulla takuulla erotut eduksesi.

Korumateriaalina laadukas Sterlinghopea
Korun metalliosat on valmistettu sterlinghopeasta, joka sisältää hopeaa 92,5%. Puhdas hopea on liian pehmeää korujen valmistamiseen, joten sterlinghopeassa on käytetty kuparia 7,5% osien kovuuden varmistamiseksi. Näin korut kestävät aikaa ja käyttöä.

Puumateriaalina suomalainen koivuvaneri
Korujen raaka-aineena toimii vastuullisesti suomessa valmistettu koivuvaneri. Koivuvaneri on valmistettu suomessa kasvaneesta koivusta. Käytämme koruissa vain parhaita raaka-aineita, näin voimme taata sinulle laadukkaat kotimaiset tuotteet.

Suomessa valmistetut puiset korvakorut
Nämä Suomessa valmistetut korvakorut takuulla ihastuttavat. Olemme testanneet tuotteidemme kestävyyden ja seisomme vahvasti niiden takana.

Suomalainen muotoilu – tietysti tuttua Havun osaamista
Jos etsit tyylikästä, mutta omaperäistä korua, et ole yksin. Havut on suunniteltu asiakaslähtöisesti, ottaen huomioon tyylikkyyden ja käyttömukavuuden.

Ekologinen ja kestävä valinta
Kuten olemme aiemminkin kertoneet, puu on tämän päivän valinta, juurikin ekologisuutensa ansiosta. Oikein käsitelty puu kestää myös aikaa ja käyttöä.

Vain 1 varastossa

Lisää toivelistaan
Lisää toivelistaan

Kuvaus

Puumateriaali Suomalainen visakoivu
Metallimateriaali Hopea
Puun väri Vaalea
Kiinnitys Koukku
Leveys 36 mm
Korkeus 55 mm
Paksuus 2 mm
Merkki Havu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...