Northern Viking Jewelry Clasp Byzantine Sudenpäillä + Ukonvasara kaulakoru

89,90 

Northern Viking Jewelry Clasp Byzantine Sudenpäillä + Ukonvasara, valmistettu 316L kirurginteräksestä, ketjun pituus 60 cm.

Northern Viking Jewelry Kaulakoru ”Clasp Byzantine Sudenpäillä + Ukonvasara

Ukonvasara (Ukko’s Hammer) tai Ukonkirves on erittäin voimakas suomalainen symboli. Samalla se on vastine Skandinaaviselle Thorin vasaralle. Aseellaan ukko ylijumala jakoi oikeutta ja sai aikaan salaman iskuja. Symbolina ukonvasara on moniselitteinen: reuna alaspäin se muistuttaa venettä, ylöspäin käännettynä se näyttää vasaralta ja vaakatasossa se muistuttaa kirvestä.

Kuu loimuaa tummansinisellä taivaalla. Saniaiset huojuvat tuulessa. Vaeltajien joukko matkaa syvällä hämärässä metsässä, ikiaikaisten tammien ja mäntyjen keskellä. Yhtäkkiä joukon johtomies pysähtyy ja nostaa kätensä ilmaan. Joukko pysähtyy, ja askelten ääni lakkaa. Yössä kuuluu vain pöllön kaukaista huhuilua. Mies hiipii ohi nokkosten, koskettaa katkenneen puun runkoa. Nostaa katseensa kohti hiilen mustuttamaa latvaa. Kiertää puun, kaarnaa kädellään hyväillen. Tuntee karhealla pinnalla syvät uurteet. Mies kumartuu ja katsoo uurteita, jotka kuun valo paljastaa: “Ukon vasara. Hän on käynyt täällä.” Samalla uurteet välähtävät liekkeihin. Kaukaa kuuluu jättiläismäinen jyrähdys. Yötaivas välähtää, ja varjoinen Korpitienoo ja sen takana vaanivat tunturit paljastuvat.

Vain 1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Lisää toivelistaan
Lisää toivelistaan

Kuvaus

Materiaali 316L Kirurginteräs
Riipuksen mitat Korkeus 4,5 cm (Ilman lenkkiä)
Leveys 4,3 cm
Paino 19 g
Toinen puoli harjattu teräs, sileä
Ketjun pituus 60 cm
Leveys 0,9 cm
Paino 171 g

Riipuslenkin halkaisija: 3 cm, Paksuus: 4 mm

Brändi Northern Viking Jewelry

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.