Schalins-sormus – Valmistettu juuri Sinulle!

Schalins sormuksia myydään tarkoin valituilla jälleenmyyjillä ja Sunkoru on yksi näistä valituista liikkeistä. Schalins omaa pitkät perinteet korumuotoilusta, sillä Schalinsilla on jo upeat 65-vuotta osaamista takana. Sormukset valmistetaan käsityönä Pohjois-Ruotsissa Östersundissa.

Schalins-sormusmallisto on laaja, josta löytyy sormuksia moneen makuun ja tarpeeseen. Kihla-, vihki- ja muistosormuksia timanteilla ja ilman. Materiaalin voit itse valita kullasta, platinasta ja titaanista, sekä osa sormuksista valmistetaan myös hopeisena. Voit itse valita, valmistetaanko sormus 18K, 14K vai 9K kullasta.

Tilaa itsellesi Unelmiesi sormus verkkokaupastamme tai poikkea myymäläämme. Olemme täällä Sinua varten ja autamme mielellämme oikean sormuksen valitsemisessa. Voit myös ottaa rohkeasti yhteyttä meihin, mikäli jokin asia askarruttaa.

Sormus valmistetaan aina asiakkaalle tilauksesta, joten olethan tarkkana koon valinnassa. Kaivertamattomat sormukset voidaan vaihtaa oikeaan kokoon, mutta muuten ostopäätös on sitova tilauksen jälkeen.

Sormukset toimitetaan suoraan meille ilman välikäsiä, jolloin toimitusaika n. 7-14 arkipäivää.

Laajemman valikoiman Schalinsin koruja löydät myymälästämme, tervetuloa tutustumaan!

Suodata