LUONTEEN LUJUUTTA NIKAMALTA

Nikama Design on suomalainen design ja lifestyle -brändi, jonka tuotevalikoima muodostuu jaloteräksisistä sisustus-, koru- ja lahjatuotteista. Nikama Design on perustettu 2009.

Yhtiön filosofia on kaunis ja koskettava. ”Alusta alkaen arvojemme keskiössä ovat olleet ihmisyys, yhteenkuuluvuus ja välittäminen. Samoihin aatteisiin meidän on ollut helppo nojata koko olemassaolomme ajan. Aitoa alusta loppuun,” sanoo yrityksen toimitusjohtaja Teemu Partanen.

Kaikki nikaman tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen mukaisesti ikuisesta kierrätetystä suomalaisesta maailman pohjoisemman terästehtaan, Outokummun jaloteräksestä.

Jaur sarjamme kaadin edustaa maailman kauneinta kansainvälisesti palkittua teräsmuotoilua. Sarja voitti kansainvälisessä teräsmuotoilukilpailussa ensimmäisen palkinnon vuonna 2002 (SSAD).

Nikama Designin tuotteissa valoa taittava teräs välkehtii pehmeästi ja lämpimästi. Kaarevat ja suoraviivaiset muodot elävät taidokkaasti koriste-, lahja- ja käyttöesineissä sekä koruissa. Kuten arktinen luonto pelkistää itsensä riisuen yltään kaiken turhan, myös Nikama Designin terästuotteita sävyttää monumentaalinen, sykähdyttävä pelkistys pienimmissäkin yksityiskohdissa.

Suodata