Sunkorun henkilökunta

Sunkoru

Sunkoru on yksityinen perheyritys, joka tarjoaa kello- ja korumuodin uutuuksia ja tunnettuja brändejä. Löydät myymälästämme laajan valikoiman kotimaista korualan muotia ja lahjaideoita arkeen ja juhlaan. Olet lämpimästi tervetullut verkkokauppaamme ja myymäläämme.

Sunkorun tarina

”Rakastan koruja.

Olen ollut asiakaspalvelutyössä koko ikäni. Kun minua pyydettiin jouluapulaiseksi Sunkoruun jouluna 2014, tiesin löytäneeni unelmani. Upeat tuotteet, kuin pieniä veistoksia tai taideteoksia. Uskomatonta, kuinka kaunis on korujen ja kellojen maailma. Samoin ne ihmiset, ketä korukaupassa kävi. Kaikki olivat ostamassa tavallaan lahjaa, joko itselleen tai jollekin läheiselleen. Olipa se erilaista kuin tupakan tai veikkausten myynti, jota olin tehnyt R-Kioskissa. Sunkorun asiakkaat tulivat tavallaan lähemmäs minua. Keskusteltiin enemmän ja vaihdettiin mielipiteitä. Sain tehdä sitä työtä, minkä uskon parhaimmin osaavani. Tämä oli jotain, mistä olin alitajuntaisesti haaveillut.

Sunkoru oli perustettu 2007 ja oli Aki Keisun käsialaa. Luvalla sanoen, siitä oli tullut hieman Excel-taulukolla johdetun näköinen. Halusin siihen enemmän romantiikkaa, uutuuksia ja sielua. Puhuin asiasta miehelleni Markulle ja sain hänetkin innostumaan asiasta. Niinpä mukavien ja nopeiden neuvottelujen myötä huomasin olevani ostamassa itselleni tuota yritystä. Jouluna 2016 Markun kanssa oltiin tässä omistajana ja minä toimin kauppiaana. Ihmiset, ketkä olivat liikkeessä töissä, olivat tulleet minulle ihan ystäviksi ja tiesin, että heiltä saisin tarvittavan ammattitaidon ja opastuksen alalle. 

Me Sunkorussa toimimme asiakkaan ehdoilla. Jokainen tuote ostetaan sillä tiedolla ja tunteella, mitä saamme tiskin takana ja asiakkaiden odotuksiin vastaten. Koitamme etsiä uutuuksia. Sellaisia, jotka ihastuttavat meillä kävijät ja saavat heidät yllättymään. Ostamme pieniä eriä, aivan pieniltä käsityöpajoiltakin. Ennen kaikkea kotimaiset tuotteet ovat lähellä sydäntämme. Kunnolliset laatumerkit, hyvät kellot ja edulliset hinnat. Siinä on meidän resepti.

Kaikki tuotteet eivät päädy muotilehtien sivuille, mutta ajatella, jos juuri se koru löytääkin kantajakseen juuri sille korulle tarkoitetun kantajan… Onko tuo koru sitten SUNKORU?”

Rakkaudella

Sanna Piira, kauppias.

Sunkorun henkilökunta

Sanna

Korujen kauneuteen hullaantunut kauppias, joka ostaa, myy ja siivoaa. Sanna vastaa Sunkorun palvelun laadusta ja on vastuussa kaikista virheistä.

Paula

Pirskahteleva asiakaspalvelun ammattilainen, joka toimii nykyisin Oulun myymälän myymäläpäällikkönä.

Reetta

Myynnin ja markkinoinnin harjoittelijasta markkinointivastaavaksi. On päävastuussa Sunkorun verkkokaupasta ja markkinoinnista sekä toimii myyjänä.