Halutuimmat rippiristit vuonna 2022

You are currently viewing Halutuimmat rippiristit vuonna 2022

Rippiristin saaminen on merkittävä asia nuoren elämässä. Suomessa on tapana antaa rippiristi konfirmoidulle merkiksi tuosta tärkeästä päivästä. Yleisimmin rippiristin antaa kummi. Kaiverruttamalla rippirististä saa paljon henkilökohtaisemman merkin, joka kulkee mukana läpi elämän. Yleensä rippiristiin kaiverretaankin konfirmaatiopäivä ja konfirmoidun nimi. Monissa rippiristeissä oleva kuviointi muistuttaa elämänpolkua ja useimmat mallit sopivat niin tytöille kuin pojillekin annettavaksi.

Suurin osa rippiristeistä suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Rippiristejä löytyy moneen makuun – niin siroja kuin rouheampiakin malleja. Siksi monelle voi ollakin vaikea löytää sopiva malli laajasta rippiristivalikoimasta. Alle olemme koonneet kaikki ne rippiristit, joita yleisimmin ostetaan rippilahjaksi.

Nämä rippiristit jatkavat suosiotaan vuodesta toiseen

Rippiristi Kalevalalta – Kalevala Ilonristi kaulakoru

Kalevala Ilonristi kaulakoru on ollut yksi myydyimmistä rippiristeistä. Ilonristin yksinkertainen muoto ilostuttaa niin lahjansaajaa kuin sen antajaakin. Sen ajattomuuden ansiosta tämä rippiristi sopii tytöille ja pojille.

Tähän rippiristiin kaivertaminen ei ole mahdollista ristin kapeuden vuoksi.

Rippiristi Lumoavalta – Lumoava Polku risti kaulakoru

Lumoava Polku risti kaulakoru on myös ollut yksi myydyimmistä rippiristeistä – etenkin tummempi versio vetoaa poikiin. Tämän rippiristi-mallin eduista on se, että sitä saa useassa eri koossa, mallissa ja materiaalissa.

Rippiristit Saurumilta – Saurum risti kaulakoru 5040000 ja Saurum risti riipus 7040000

Saurumin rippiristit tunnetaan jo vuosien takaa. Saurumin rippiristi-mallistosta löytyy perinteikkäimpiä kuin myös modernimpia rippiristejä, jotka soveltuvat hyvin moneen makuun. Alla oleva Saurumin kotimaisen rippiristin keskellä on kaunis kuviointi, jonka tarkoitus on kuvastaa elämänpolkua. Se on tyylikäs ja ajaton malli ja sopii mainiosti rippilahjaksi rippipäivänä.

Rippiristi Saurumilta – Saurum risti kaulakoru 5071000

Tämä Saurumin rippiristi on ollut yksi kestosuosikki, jota on nähty konfirmaatiopäivänä niin tytöillä kuin pojillakin.

Uudemmat tulokkaat laajassa rippiristivalikoimassa

Rippiristi Kalevalalta – Kalevala Elämän roihu risti kaulakoru

Kalevala Elämän roihu rippiristi täydentää Duudsoneiden kanssa suunniteltua mallistoa nyt rippiristinä. Tämä rouhea rippiristi kestää elämän kolhut, ja taustalla lukeva DREAM antaa uskoa tulevaisuuteen.

”Eletään tätä elämää täysillä ja isolla liekillä, niin notta jokaanen päivä on elämisen arvoonen! Uskalletaan unelmoira ja toteutetaan niitä asioita, mitä itte elämältä halutaan.” -Duudsonit

Rippiristi Lumoavalta – Lumoava Helmi risti kaulakoru

Lumoava Helmi rippiristi on kauniin siro rippilahja. Sen pieni ja keveä koko vetoaa tyttöihin ja on malliltaan ajaton. Tätä rippiristiä saa myös halutessaan aidolla timantilla.

Rippiristi Sorealta – Sorea pieni risti kaulakoru zirkoneilla

Sorean suloinen minirippiristi täydentää kysyttyjen pienten rippiristien mallistoa. Pienet rippiristit ovat olleet etenkin viime vuosien suosikkeja rippilahjaksi. Sorean mallistosta löytyy paljon kauniita zirkon-kivillä olevia rippiristejä. Huomioithan, että zirkon rippiristeihin ei ole mahdollista kaivertaa.

Rippiristi Lempikorulta – Lempikoru Helmikki risti kaulakoru kullattu

Lempikorun rippiristit ovat uusimpia laajassa rippiristivalikoimassa. Lempikorun erikoisuutena on kullatut hopearistit, ja niistä löytyykin kauniita malleja. Nämäkin upeat rippiristit ovat valmistettu Suomessa.

Toivottavasti tämä auttoi rippiristin valinnassa. Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, ole rohkeasti meihin yhteydessä, niin autamme mielellämme.

Mukavia rippijuhlia!

-Sunkorun väki

Vastaa