Kuvituskuva kaiverruksesta

Kaiverrus

Voit tuoda kaiverrukseen tuotteita laidasta laitaan ja kaiverrukset valmistuvat yleensä jo seuraavalle arki-illalle.

Autamme mielellämme kaiverrukseen liittyvissä asioissa, vaikka tuotetta ei meiltä olisi hankittukaan.

Korvien rei’itys

Teemme korvien rei’ityksiä korvalehteen ampumalla hintaan 25€, jolla saat kaksi reikää ja korua. Alle 16 vuotiaille teemme reikiä huoltajan luvalla. Teemme reikiä myös lapsille huoltajan läsnä ollessa, mutta lapsen tulee itse meille kertoa haluavansa ottaa ne. Voit tulla meille turvallisin mielin ottamaan uudet reiät, sillä pidämme erityisen hyvää huolta hygieniasta.

Kellosepän palvelut

Kelloseppä jo syntyissään. On varmaankin hyvä kuvaus kelloseppämme taidoista. Kauttamme hoituu niin seinäkellojen huollot ja korjaukset kuin rannekellojen huollot ja paristonvaihdot. Vaihdamme myös rannekkeita yleensä odottaessa. Paristonvaihto onnistuu myös paikan päällä odottaessa useimpiin perusmallin kelloihin. Ja ne, jotka lähtevät kellosepän vaihdettavaksi, palautuvat arkisin seuraavalle illalle takaisin.

Kultasepän palvelut

Osaavaan tiimiimme kuuluu myös kultasepän palvelut. Pääosin korjaus-, huolto- ja koon muutos -työt, mutta kauttamme myös vaativammatkin kultasepäntyöt ohjataan asiantunteviin käsiin.

Voit aina kääntyä puoleemme mieltä askarruttavissa asioissa.

Lahjapaketointi

Meiltä saat ilmaisen lahjapaketoinnin oston yhteydessä myymälässä ja verkkokaupassa. Kun laitat tuotetta verkkokaupassa ostoskoriin, pystyt valitsemaan tuotteelle ilmaisen lahjapaketoinnin. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, ilmoita siitä tilausta tehdessä viestikenttään.

Ostamme kultaa

Ostamme romukultaa ja vaihdamme sen heti rahaksi.