Loppukesän uutuuksia – esittelyssä Alessi

You are currently viewing Loppukesän uutuuksia – esittelyssä Alessi

Kesän aikana valikoimamme on täydentynyt paljon kysytyillä Alessi– kodintuotteilla. Alessi- tuotteet valmistetaan Italiassa korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja ne on suunniteltu lahjakkaiden itsenäisten suunnittelijoiden toimesta huomioiden sekä käytännöllisyyden että tyylikkyyden. Yrityksen perusti italialainen Giovanni Alessi vuonna 1921 – nämä tuotteet ovat siis kestäneet aikaa ja katseita sekä piristäneet kattauksia jo yli 100 vuoden ajan! Monista yrityksen tuotteista on tullut ajattomia klassikoita, kuten Philippe Starckin suunnittelema Juicy Salif- sitruspuserrin, joka tunnetaan erityisesti sen omaperäisestä muotoilusta minkä vuoksi sitä käytetään myös koriste- esineenä.

Alessi on perheyritys, jonka tuotteiden korkeaa laatua, innovatiivista suunnittelua ja käytännöllisyyttä vaalivat yhä edelleen Giovanni Alessin perilliset.

Uutuutena meiltä löydät esimerkiksi Miriam Mirrin suunnittelemat suloiset Big Love- teelusikat, jotka myydään 4 kpl. settinä. Loistava lahjaidea joka yllättää ja ilahduttaa!

Kodintuotteiden valikoimaamme kuuluvat myös kotimaiset Nikama Design– tuotteet. Nikama- tuotteet ovat paikallista laatua parhaimmillaan – ne valmistetaan Oulussa vahvasta ja kestävästä kotimaisesta jaloteräksestä. Nikama Designin omaleimaisesta muotokielestä huokuu ikuisuus sekä suomalainen sinnikkyys ja periksiantamattomuus. Sen inspiraation lähteenä ovat ihmisyys ja ympäröivä luonto.

Nikamalta meiltä löydät esimerkiksi suositut Haapa- vadit ja kulhot sekä Eero Hyrkkään suunnittelemat JAUR- sarjan tuotteet, kuten vesikannun ja piirakkalapion. Lapin syvistä vesistä nimensä saanut, pohjoisen luonnon karuudesta ammentava JAUR- mallisto hurmaa yksinkertaisuudellaan ja käytännöllisyydellään.

Keittiö- ja kodintuotteiden lisäksi liikkeestämme ja verkkokaupastamme löydät myös Nikama Designin erilaiset korutuotteet, kuten rannerenkaat, riipukset ja korvakorut. Tyylilleen uskolliseen tapaan myös Nikaman korut on valmistettu teräksestä, mutta ne ovat silti keveät käyttää. Teräskoru on luja ja tummumaton, ja se kestää käyttöä pidemmänkin aikaa.

Suloinen Bêtjew- malliston Heppa- kaulakoru on kunnianosoitus eläimille ja luonnolle, ja se on suunniteltu kaikille eläimiä rakastaville. Hauskat ja erittäin kevyet Kitara- korvakorut ovat osa Musiikin sielu- korusarjaa.

”Nikama-korut haluaa kunnioittaa mieltä, kehoa ja luontoa ja kertoa, että sen kantaja on kaunis sellaisenaan – täydellisen epätäydellisenä.”

Tervetuloa tutustumaan tuotevalikoimiimme myös paikan päällä myymälässä tai verkkokaupan puolella!

Vastaa