Lahjavinkit jouluun

You are currently viewing Lahjavinkit jouluun

Sunkorun joululahjavinkit eri budjeteille

Jouluna jos milloinkaan on mukava muistaa läheisiä ja tuttuja. Kokosimme tähän artikkeliin parhaat lahjavinkkimme huomioiden lahjanantajan budjetin.

Lahjaideoita lapsille

Valikoimistamme löytyy lapsille sekä koruja että kelloja. Edullisemmasta päästä esimerkkinä hauskat, hopeasta valmistetut eläinaiheiset korvakorut, joissa seikkailee mm. yksisarvisia, kissoja, kaloja ja pöllöjä. Myös hopeiset nimikirjain- ja harrasteteemaiset riipukset ovat nyt suosiossa.

Lisäksi lapsille löytyy laadukkaita Leijona- kelloja, joita niitäkin jokaiseen makuun ja eri teemoilla.

Suurempaan budjettiin lahjavinkkinä Lumoava– korut, joista on saatavilla useita vaihtoehtoja myös lapsille. Lumoavan suloiset Muumi- korut, kuten hilpeä Seikkailu– riipus sopivat lahjaksi niin aikuisille kuin pienemmillekin muumifaneille. Pojille suosittelemme Lumoava Soturi– riipusta, jonka ketju on säädettävissä 45/50 cm.

Lahjaideoita naisille

Kotimaista käsityötä arvostavalle naiselle parhaana lahjavinkkinä tarjoamme laajan valikoiman Lumoava– ja Kalevala– koruja. Tanssi– korvakorut ovat yksi Lumoavan tämän hetken suosituimpia – eikä ihme, sillä loistivathan Tanssi- korut myös Linnan juhlissa itsenäisyyspäivänä!

Kalevalalta suosittelemme keveän kaunista Valoisa– sarjaa, josta on saatavilla eri kokoisia riipuksia ja korvakoruja sekä hopeisena että pronssisena.

Helmistä pitävälle naiselle meiltä löytyy lahjavaihtoehtoja kotimaiselta Pearly Parrotilta, kuten klassinen valkoinen helminauha. Tämän kaulakorun pituus on 42 cm ja luonnonhelmien läpimitat vaihtelevat 6,5 – 7 mm välillä. Helmikoruja on saatavilla myös väreissä, kuten upeana persikan- ja violetinsävyisenä.

Lahjavinkkinä etenkin eläimistä pitävälle naiselle suosittelemme Nikama Designin hauskaa Bêtjew– villakoirarannekorua. Korun pituus on 21 cm ja se on helposti lyhennettävissä haluttuun mittaan. Muiden Nikama- tuotteiden tavoin Bêtjew- korut on valmistettu kotimaisesta teräksestä. Villakoiraa on saatavilla myös kaulakoruna.

Pienemmän budjetin korulahjaksi meiltä löydät Sorea– hopeakorut. Sorea- korut ovat pieniä ja siroja mutta ne säihkyvät sitäkin kirkkaammin zirkonia- kivillään, ja siten sopivat sekä arkikäyttöön että juhlavampaankin tilanteeseen.

Lahjaideoita miehille

Miehelle lahjaksi suosittelemme kotimaisia Ukko– tuotteita, kuten lämpimille juomille suunniteltua Ukkomukia tai saunojalle löylykauhaa. Tyylikäs Ukko- löylykauha on suomalaista terästä ja varsi haapaa, ja se on loistava vaihtoehto myös liikelahjana.

Tommy Hilfiger tarjoaa miehille ja pojille esimerkiksi tyylikkäitä laattakaulakoruja ja rannekoruja, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Hilfiger- teräskoruja löytyy hopean- ja kullanvärisenä sekä mustana.

Kelloa toivovalle meiltä löytyy valikoima suuressa suosiossa olevia puisia rannekelloja Aarnilta. Esimerkkeinä mystisen tyylikäs, lähes mustasta eebenpuusta valmistettu XO– rannekello tai Aarnin ensimmäinen automaattikello Atlas vaaleasta kotimaisesta visakoivusta.

Edullisempana lahjavaihtoehtona paljon kysytyt lompakot ja korttikotelot C-Securelta. Nämä kätevät turvakotelot pitävät korttisi tallessa ja estää samalla maksukorttiesi tietojen kopioinnin ja tahattomat lähimaksut.

Pohjoisen miehelle ehdoton ykkönen on Northern Viking Jewelryn Ukon vasara– kaulakoru tai rouhea, teräksestä valmistettu ketjurannekoru.

Pienenä joululahjana tai muistamisena aivan kenelle tahansa suosittelemme laadukkaita Troika- avaimenperiä. Neliapila- avaimenperä on koristeltu säihkyvin Swarovskin kristallein ja söpö Beetle- avaimenperä toimii myös minitaskulamppuna.

Vastaa