Parhaat isänpäivälahjat

You are currently viewing Parhaat isänpäivälahjat

Isänpäivää vietetään isien kunniaksi ja muistoksi. Suomessa isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina, eli puoli vuotta äitienpäivän jälkeen. Isänpäivää on juhlittu Suomessa 1970-luvun alkupuolelta lähtien.

Tänä vuonna isänpäivää vietetään sunnuntaina 13.11.2022. Isänpäivänä isää on ollut tapana muistaa esimerkiksi pienellä hemmottelulla ja isänpäivälahjalla sekä usein myös lasten tekemillä ihanilla isänpäiväkorteilla.

(Lähde: Isänpäivä 2022, Juhlapyhät 2022.)

Kokosimme alle vinkkejä isänpäivälahjaksi, joista voit ottaa ideaa oman isäsi tai isä-hahmosi muistamiseen. Useimmat näistä lahjaideoista on mahdollista kaivertaa, jolloin isänpäivälahjasta saa paljon merkittävämmän ja henkilökohtaisemman.

Isänpäivän tavaralahjat

Ukko Finlandin kotimaiset teräksiset tuotteet ovat tyylikkäitä isänpäivälahjoja, etenkin sellaisille isille, joilla tuntuu olevan jo kaikkea. Ukko löylykauha on oiva valinta, jos isäsi rakastaa saunomista. Myös Ukkomatti eli taskumatti on aina varma lahjaidea miehelle kuin miehelle. Ukkomatti 100 XO -mallin saa ripustettua vyöhön nahkalenkin ansiosta, ja siten se on näppärä kuljettaa mukana esimerkiksi metsäretkelle.

Kauniit Bohemia Diamond kristalliset viskilasit ovat mainiot antaa isänpäivälahjana viskiä nautiskelevalle isälle.

Nikama Designin teräksiset tarjoiluastiat ja kodintavarat ovat tyylikkäitä kodinsisustukseen. Nikama Haapa vati on ihana tarjoilupöydälle, kun taas Nikama Revontuli kynttilälyhty on ihana tunnelmanluoja.

Kaikki me tarvitsemme jonkunlaista lompakkoa rahansäilytykseen. Aarnin hirvennahkainen lompakko RFID-suojauksella on tähän tyylikäs ja turvallinen valinta. Kotimainen hirvennahka materiaalina tuntuu ylellisen pehmeältä, ja näyttäähän se myös hienolta.

Isänpäivän korulahjat

Isänpäivälahjaksi kotimaisen Lumoavan koru. Lumoavalta löytyy kaulakoruja myös rouheampaan makuun. Lumoava Soturi ja Toivo kaulakorut ovat yksiä suosituimpia Lumoavan koruista miehelle, jonka vuoksi näistä jompi kumpi on ilo antaa isälle lahjaksi. Pysyvä muisto, joka kulkee aina mukana kaulassa.

Nikama Designilta löytyy myös hienoja teräksisiä kaulakoruja. Nikama Uusi Leijona on yhdistelmä katukulttuuria ja kansanperinnettä, jonka tarkoitus on yhdistää erilaisia ihmisiä.

Isänpäivälahjaksi viikinkimäistä asennetta Northern Viking Jewelryltä. Helmirannekorut ovat nyt muotia ja Northern Vikingiltä sellainen löytyy kivihelmirannekoruna. Northern Vikingiltä esimerkiksi Huutava Lohikäärme Thorin Vasara on myös oiva valinta, jos isäsi huokuu mystistä viikinkimäisyyttä. Northern Vikingin korut sopivat helposti myös pienempään budjettiin.

Isänpäivän kellolahjat

Puiset rannekellot ovat nyt selkeästi hittejä, ja siksi puinen kello on mainio valinta isälle isänpäivälahjaksi. Puisia rannekelloja löytyy esimerkiksi Aarnilta ja Havulta eri malleissa ja puumateriaaleissa. Aarnilta Sirius Tammi rannekello on tyylikäs valinta niin arkeen kuin juhlaankin. Havun Korpi rannekello automaattikoneistolla on oiva valinta vaativampaan makuun. Kellotaulusta pilkottaa komea koneisto, joka saa energiansa ranteen liikkeestä. Aarnin XO Jalava on perinteisempi rannekello puuversiona.

Citizen rannekello on laadukas lahja isänpäiväksi. Citizen rannekello Eco-Drive -koneistolla on helppokäyttöinen, sillä koneisto lataa akkunsa kaikesta valosta, eikä pariston vaihtoa tarvita. Vihreällä kellotaululla varustettu rannekello on nyt muodikas valinta.

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Sanna

    Ihania lahjaideoita. Kiitos!

  2. Johanna

    Kiitos ihania ideoita, pitääpä tulla liikkeeseen katsomaan paikan päälle.

Vastaa