Ilkka Marttiini

Ilkka Marttiini

Ilkka Marttiini Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia sepän käsityönä kylmätakomia teräskoruja Rovaniemellä, Suomen lapissa. Tuotteiden suunnittelu ja muotoilu perustuvat vahvasti suomalaisuuteen, perinteeseen ja nykyaikaan.

Ilkka Marttiini Oy lanseerasi ensimmäisen tuotesarjansa 2008. Sarjan nimi ”Agás” tulee saamen kielestä ja tarkoittaa ”ikuisuutta” tai ”iäksi” ja sellaisiksi sormuksemme ovat tarkoitettu materiaalin ja muotoilun ollessa ikuisia ja ajattomia.

Yrityksen sepäntuotteissa on pitkä historian jalanjälki. Ilkka Marttiinin isoisä, kyläseppä Janne Marttiini aloitti sepäntuotteiden valmistuksen Sodankylän Kieringissä vuonna 1911 ja perusti yrityksen Rovaniemelle vuonna 1928. Hänen puukkonsa saavuttivat sittemmin maailmanmaineen. Ilkka Marttiini Oy perustamisen avulla metallin työstämisen perinnettä on jatkettu Marttiinin suvussa Marttiini puukon myynnin jälkeen.

Sepän ahjo on edelleen pajan sydän. Suunnittelijan, sepän ja kultasepän yhteistyönä syntyvät aisteja herättävät teräskorut. Näissä uniikeissa koruissa yhdistyvät perinteinen sepän käsityö ja moderni muoto teräksen ikuiseen voimaan. Teräs korumateriaalina on kaunis, kestävä ja luja. Teräs pitää muotonsa ja ei naarmuunnu yhtä helposti kuin hopea tai kulta. Jokainen taottu korumme on persoonallinen, kestävä ja uniikki. Korujen taottu pinta kutsuu valon ja varjon loputtomaan leikkiin omalla erityisellä hohdollaan.

Upeiden korujemme suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat designer Jukka Setälä, seppä Matti Kehusmaa sekä kultaseppä Jukka Räsänen.

IKUINEN TERÄS. PUHDAS MUOTO. POHJOINEN HARMONIA.

View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Agás-Flakkasormus 10 mm, taottu

  tuotekoodi:S210-10MM

  Alkaen 210,00 €
 2. Agás-Flakkasormus 7 mm, Kiilllotettu

  tuotekoodi:S130-7MM

  Alkaen 220,00 €
 3. Agás-Flakkasormus 10 mm, kiillotettu

  tuotekoodi:S230-10MM

  Alkaen 220,00 €
 4. Agás-Flakkasormus 7 mm ,Taottu

  tuotekoodi:S110-7MM

  Alkaen 170,00 €
 5. Agás-Flakkasormus 5 mm, Matta taottu

  tuotekoodi:S010-5MM

  Alkaen 179,00 €
 6. Agás-tynnyrisormus 5 mm

  tuotekoodi:S320-5MM

  Alkaen 129,00 €
 7. Agás-tynnyrisormus 6.5 mm

  tuotekoodi:S310-6.5MM

  Alkaen 134,00 €
 8. Agás-tynnyrisormus 8mm

  tuotekoodi:S410-8MM

  Alkaen 139,00 €
 9. Poro korvakorut koukulla

  tuotekoodi:PRMK-19

  105,00 €
View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
maksaminen

Maksaminen

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat checkout,.fi maksutavat. Eli voit maksaa kattavasti lukuisilla eri maksutavoilla. Lue lisää täältä
asiakaspalvelu

Myymälämme

Myymälämme sijaitsee kauppakeskus Zeppelinissä, joka löytyy kempeleen Ylikylän alueelta. Tule myös paikanpäälle ihastumaan tuotteisiimme.

Toimitustavat

Tarjoamme lukuisia eri toimitustapoja. Valitse tilausta tehdessäsi itsellesi mieluisin tapa vastaanottaa paketti. Helppoa ja vaivatonta!